Menu Sluiten

Goeree-Overflakkee

Goeree Overflakkee

Gastouderopvang Thuis bij Es, Stad aan het Haringvliet

Ik ben Esmeralda, getrouwd, moeder van een zoontje van bijna vier jaar en we wonen in Stad aan het Haringvliet.
Sinds juli 2017 ben ik gestart als gastouder bij mij thuis, daarvoor als gastouder bij gezinnen thuis. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang, dus ruime ervaring in het opvangen van kindjes.

Ik bied kleinschalige opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar van maandag t/m vrijdag. De tijden zijn bespreekbaar maar vooral flexibel, dat is het voordeel van gastouderopvang, niet aan vaste dagdelen vast zitten. In mijn opvang staan de volgende dingen centraal: vertrouwen, betrokkenheid, samenwerken en ruimte voor ontwikkeling. Individu zijn maar kunnen opgroeien in een kleine vertrouwde groep. We knutselen, spelen buiten, spelen spelletjes, maken uitjes naar de kinderboerderij en de speeltuin, als we in ieder geval maar gezellig samen zijn. Alles heb ik in huis voor de kindjes, alleen nemen de kindjes in hun tasje hun eigen luiers en flesvoeding mee. Ik ben in het bezit van kinder-ehbo en voldoe aan alle eisen zodat (de meeste) ouders gewoon recht hebben op kinderopvangtoeslag.

Het lijkt mij en de kindjes leuk om nog meer vriendjes en vriendinnetjes te krijgen. Voor meer informatie kan er een kijkje genomen worden op mijn Facebook-pagina: gastouderopvang thuis bij es (hier staan ook foto’s op om een indruk te krijgen van de activiteiten die we allemaal doen). Ook kan er contact opgenomen worden via thuisbijes@hotmail.com of 0187-785079

Misschien tot snel, Groetjes Esmeralda

 

Gastouderopvang Corinda, Stellendam

Hallo! Mijn naam is Corinda en ik ben gastouder in Stellendam. Op dit moment heb ik op maandag, dinsdag en donderdag een plekje vrij. Ik ben zelf moeder van drie kinderen (7, 2 jaar en 9 maanden) en we hebben ook een hond en twee poezen. We wonen in een heerlijk huis met tuin en voldoende speelgoed om lekker de hele dag bezig te zijn. We gaan er graag op uit, naar de speeltuin, geitenboerderij, boodschappen doen of gewoon lekker wandelen. Voor meer informatie en vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met mij via het gastouderbureau!

Groetjes, Corinda