Hoeksche Waard

 
Bianca, minicrèche ‘t Boendertie in ‘s-Gravendeel
    

Het is een feit! Mijn droom, mijn doel, mijn passie,
Mijn eigen Mini Crèche ‘t Boendertie !!!
Mijn droom is werkelijkheid geworden en ik mag mijn liefde voor kinderen en de ervaring gebruiken om uw dierbaarste bezit een geweldige tijd te bezorgen.

Werken met kinderen is mijn passie; ik houd ontzettend van de eerlijkheid en oprechtheid van kinderen en zeker ook van hun streken.
Ik vind het belangrijk dat kinderen (leren) samenspelen, delen, helpen en rekening houden met elkaar. Ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen de aandacht krijgen die zij zo verdienen.
Doordat de opvang kleinschalig is dit goed in de praktijk te brengen.

De opvang vind plaats in een landelijke omgeving die staat voor natuur, rust en liefde. Wilt u meer informatie of eens een kijkje komen nemen, kijk dan op de website: www.boendertie.nl of bel: 06 41373124.

Groetjes Bianca.

 

Carolien, gastouder in Piershil


Even voorstellen…; Mijn naam is Carolien Schut, ik ben moeder van een zoon (2004) en werk ontzettend graag met kinderen.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben binnen de kinderopvang, heb ik de keuze gemaakt om gastouder te worden bij gastouderbureau Kiddie Care.
Met veel plezier bied ik sinds september 2014 professionele, kleinschalige en flexibele kinderopvang in Piershil in de leeftijd van 0 – 13 jaar, van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. 

Ben je op zoek naar professionele kinderopvang in Korendijk en spreken de volgende aandachtspunten je aan, dan is er de mogelijkheid om vrijblijvend even te komen “buurten”…  Bekijk hier mijn visitekaartje!

– Persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer
– Activiteiten met een uitdaging
– Lekker buiten spelen en de natuur in
– Ontbijt, middag- en avondeten aan de keukentafel

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel. Zonnige groet, Carolien

 

Debbie, gastouder in Numansdorp


Beste ouders, ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Debbie Rossen, ik werk al meer dan 10 jaar met veel liefde als gastouder.
Al die tijd heb ik al veel kindjes mogen verwelkomen. Ondertussen zijn er een aantal door naar de basisschool en heb ik weer wat plekjes vrij.
Ik geef de kinderen een thuis naast hun eigen huis. Er wordt geknutseld, gekleid, geverfd, etc. We hebben het heel gezellig met elkaar, gaan iedere dag wandelen met de twee hondjes die hier in huis zijn en hebben een fijne tuin om in te spelen. We maken regelmatig uitstapjes naar de kinderboerderij en de speeltuin. Ik geef de kinderen veel ruimte om zichzelf te zijn, dit vind ik belangrijk voor een goede hechting.

Ik heb alles in huis, u hoeft zelf niets mee te nemen behalve luiers, doekjes en babyvoeding.
Ik ben in het bezit van mijn certificaat kinder-EHBO, mijn diploma gastouderopvang en ook volg ik regelmatig bijscholing met betrekking tot de kinderopvang. Alle papieren zijn in huis zodat u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Bent u nieuwsgierig geworden en op zoek naar kinderopvang? Hele dagen, naschoolse opvang of flexibele opvang?
Neem dan contact op met GOB Kiddie Care en laat weten dat u vrijblijvend kennis met mij wilt maken.

 

Joretta, gastouder in ‘s-Gravendeel

Hallo mamma’s en/of pappa’s,
Vanaf maart 2018 heb ik een plekje vrij op de dinsdag!!!
Bent u op zoek naar kleinschalige opvang voor uw kind tot 4 jaar in ’s-Gravendeel?

Ik ben Joretta Verdonk, getrouwd, 2 kinderen en woon in ’s-Gravendeel.
Sinds  januari 2013 ben ik met veel plezier gastouder bij mijzelf thuis en daarvoor heb ik 9 jaar als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf gewerkt.
Bent u op zoek naar een lieve, enthousiaste, betrokken, ervaren  en flexibele gastouder? Neem dan contact op met GOB Kiddie Care en hopelijk tot snel!