Menu Sluiten

Hoeksche Waard

Hoeksche Waard

 
Alana, gastouder in Numansdorp

Beste ouders,
Ik ben Alana, moeder van 2 kinderen. Na wat jaartjes werken bij het kinderdagverblijf, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2012
ben ik begonnen als gastouder en sinds 2014 verzorg ik de opvang vanuit ons huis in Numansdorp.

Wij spelen, dansen, zingen, lezen, knutselen en nog veel meer…. mij wij maken vooral van elke dag een hele gezellige dag. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met GOB Kiddie Care of via gastouderalana@hotmail.com.

Wie weet tot ziens!

 

Erica, gastouder in Nieuw-Beijerland

Beste ouders, mijn naam is Erica Waaijer. Ik ben werkzaam als gastouder bij mij thuis. Ik heb hier mijn diploma voor gehaald, net als het certificaat voor ehbo aan baby’s en kinderen. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholing en cursussen via het gastouderbureau.  Voordat ik startte als gastouder heb ik een aantal jaar als oppas aan huis gewerkt, en bij gezinnen ingewoond als nanny.

Bij mijn gastouderopvang SterK mogen kinderen zichzelf zijn. Want; elk kind is uniek, heeft eigen behoeftes, en ontwikkelt op een ander tempo. Bij SterK gaan we elke dag naar buiten. We wandelen met de hond, spelen in de tuin, gaan naar de winkel, speeltuin en kinderboerderij. Binnen knutselen we, kroelen met de twee katten, lezen we boekjes en spelen we met allerlei soorten speelgoed. Vaak aan de hand van steeds wisselende thema’s.

Momenteel heb ik plekjes vrij op maandag, dinsdag, en nog 1 plekje op vrijdag, voor kids van 0-4 jaar. Neem gerust vrijblijvend contact op met GOB Kiddie Care om kennis te maken!

 

Sigrid, gastouder aan huis

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Sigrid Kluit, ik ben 30 jaar en woon in Oud-Beijerland. Ik ben gek op kinderen en vanaf mijn 13e pas ik op. Ik heb ervaring met kinderen van 0 jaar tot einde basisschoolleeftijd, en zowel in gezinnen met 1 als met 4 kinderen. Ik vind het leuk om kinderen te verzorgen, creatief bezig te zijn zoals bijv. te knutselen, of lekker er op uit gaan (wandelen, fietsen, oid). Koken en kleine huishoudelijke klusjes doen naast de opvang van de kinderen is ook geen probleem.

Verder heb ik ervaring in de gehandicaptenzorg, peuterspeelzaal en basisonderwijs. En natuurlijk al die jaren als oppas.

Afgelopen zomer heb ik mijn diploma tot erkend gastouder gehaald, want ik wil van het oppassen graag mijn werk maken! Ik zoek een leuk gezin waar ik 2 á 3 dagen per week de opvang thuis kan verzorgen.

Ik heb referenties en naast mijn diploma tot gastouder heb ik ook mijn kinder-EHBO certificaat.
Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend kennis met mij maken? Neem dan contact op met GOB Kiddie Care.

Hopelijk tot snel. Groetjes, Sigrid. 

 

Michelle, gastouder in Oud-Beijerland
 Beste ouders, ik ben Michelle en ik ben moeder van 2 kinderen. Ik ben gediplomeerd gastouder bij mij thuis en vind het leuk mij verder te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Bij gastouderopvang ‘t Kleine Kroontje, komen de kindjes met plezier. We doen graag leuke dingen, zoals; kleien, knutselen, tekenen, kleuren, 1x per week iets lekkers bakken of koken, lezen puzzelen. Of we gaan er graag op uit, bijvoorbeeld naar de speeltuin, kinderboerderij, binnenspeeltuin, enzovoorts. Ook is er natuurlijk tijd om vrij te spelen, de kinderen moeten vooral lekker zichzelf kunnen zijn. Ik wil van iedere dag een onvergetelijke dag maken, voor de kids maar ook voor mijzelf.

Ik heb nog wat plekjes vrij op de maandag, dinsdag en donderdag voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GOB Kiddie Care.

Misschien tot snel!

 

Bianca, minicrèche ‘t Boendertie in ‘s-Gravendeel
    

Het is een feit! Mijn droom, mijn doel, mijn passie,
Mijn eigen Mini Crèche ‘t Boendertie !!!
Mijn droom is werkelijkheid geworden en ik mag mijn liefde voor kinderen en de ervaring gebruiken om uw dierbaarste bezit een geweldige tijd te bezorgen.

Werken met kinderen is mijn passie; ik houd ontzettend van de eerlijkheid en oprechtheid van kinderen en zeker ook van hun streken.
Ik vind het belangrijk dat kinderen (leren) samenspelen, delen, helpen en rekening houden met elkaar. Ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen de aandacht krijgen die zij zo verdienen.
Doordat de opvang kleinschalig is dit goed in de praktijk te brengen.

De opvang vind plaats in een landelijke omgeving die staat voor natuur, rust en liefde. Wilt u meer informatie of eens een kijkje komen nemen, kijk dan op de website: www.boendertie.nl of bel: 06 41373124.

Groetjes Bianca.

 

Carolien, gastouder in Piershil


Even voorstellen…; Mijn naam is Carolien Schut, ik ben moeder van een zoon (2004) en werk ontzettend graag met kinderen.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben binnen de kinderopvang, heb ik de keuze gemaakt om gastouder te worden bij gastouderbureau Kiddie Care.
Met veel plezier bied ik sinds september 2014 professionele, kleinschalige en flexibele kinderopvang in Piershil in de leeftijd van 0 – 13 jaar, van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. 

Ben je op zoek naar professionele kinderopvang in Korendijk en spreken de volgende aandachtspunten je aan, dan is er de mogelijkheid om vrijblijvend even te komen “buurten”…  Bekijk hier mijn visitekaartje!

– Persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer
– Activiteiten met een uitdaging
– Lekker buiten spelen en de natuur in
– Ontbijt, middag- en avondeten aan de keukentafel

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel. Zonnige groet, Carolien

 

Debbie, gastouder in Numansdorp


Beste ouders, ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Debbie Rossen, ik werk al meer dan 10 jaar met veel liefde als gastouder.
Al die tijd heb ik al veel kindjes mogen verwelkomen. Ondertussen zijn er een aantal door naar de basisschool en heb ik weer wat plekjes vrij.
Ik geef de kinderen een thuis naast hun eigen huis. Er wordt geknutseld, gekleid, geverfd, etc. We hebben het heel gezellig met elkaar, gaan iedere dag wandelen met de twee hondjes die hier in huis zijn en hebben een fijne tuin om in te spelen. We maken regelmatig uitstapjes naar de kinderboerderij en de speeltuin. Ik geef de kinderen veel ruimte om zichzelf te zijn, dit vind ik belangrijk voor een goede hechting.

Ik heb alles in huis, u hoeft zelf niets mee te nemen behalve luiers, doekjes en babyvoeding.
Ik ben in het bezit van mijn certificaat kinder-EHBO, mijn diploma gastouderopvang en ook volg ik regelmatig bijscholing met betrekking tot de kinderopvang. Alle papieren zijn in huis zodat u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Bent u nieuwsgierig geworden en op zoek naar kinderopvang? Hele dagen, naschoolse opvang of flexibele opvang?
Neem dan contact op met GOB Kiddie Care en laat weten dat u vrijblijvend kennis met mij wilt maken.

 

Joretta, gastouder in ‘s-Gravendeel

Hallo mamma’s en/of pappa’s,
Bent u op zoek naar kleinschalige opvang voor uw kind tot 4 jaar in ’s-Gravendeel?

Ik ben Joretta Verdonk, getrouwd, 2 kinderen en woon in ’s-Gravendeel.
Sinds  januari 2013 ben ik met veel plezier gastouder bij mijzelf thuis en daarvoor heb ik 9 jaar als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf gewerkt.
Bent u op zoek naar een lieve, enthousiaste, betrokken, ervaren  en flexibele gastouder? Neem dan contact op met GOB Kiddie Care en hopelijk tot snel!