U heeft al een gastouder?

Wanneer u al een gastouder heeft, dan kunt u zich samen (als koppel) bij ons aanmelden. U maakt dan gebruik van erkende kinderopvang, en op die manier komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag van de overheid.

Informeer wel goed bij uw gastouder of zij voldoet aan de eisen die de Wet Kinderopvang stelt aan gastouders. Op de pagina ‘gastouders’ onder ‘selectiecriteria’ kunt u hier meer over lezen.

Indien u zich samen met uw gastouder bij ons aanmeldt, dan wordt door gastouderbureau Kiddie Care geen bemiddelingskosten in rekening gebracht. U betaalt dan alleen de eenmalige registratiekosten en koppelingskosten.

U dient wel voorafgaande aan het intakegesprek te vermelden dat het om inschrijving van uw eigen gastouder gaat. In dat geval ronden we tijdens het eerste gesprek meteen alles af, zowel de inschrijvingen als de koppeling.

Dezelfde werkwijze geldt wanneer u samen met uw gastouder besluit over te stappen van uw huidige gastouderbureau naar GOB Kiddie Care.

Let op:  wanneer u op zoek bent naar een gastouderbureau dat zich beperkt tot alleen de formaliteiten, zodat u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, dan bent u bij GOB Kiddie Care niet aan het juiste adres. Wij bieden verantwoorde kinderopvang en onderhouden daarom graag persoonlijk contact met onze gastouders en vraagouders en werken volledig volgens de eisen die de Wet Kinderopvang stelt.

© 2019-2021 GOB Kiddie Care | gemaakt door WebStaal